Mundilfari

Zavod Mundilfari je neprofitna kulturno – umetniška organizacija, ustanovljena novembra 2014. V teh nekaj letih smo izvedli kar nekaj zanimivih projektov, od katerih so nekateri pritegnili tudi medijsko pozornost in navdušenje javnosti.

Izpeljali smo že nekaj ekološko navdahnjenih ustvarjalnih delavnic. Ustvarili smo si vrtiček, se spoznavali z okoljsko problematiko in ekologijo živali in rastlin v našem okolju.

 

Utrinki iz vrtičkarskih delavnic

Mundilfarijevi umetniki nikoli ne počivajo. Ne zmanjka nam ne idej in ne vztrajnosti. Za nami je več sklopov umetniških delavnic za otroke.

Utrinki iz umetniških delavnic

Letos pripravljamo dva sklopa otroških delavnic: Land art in Environmental artVse naše delavnice za otroke so BREZPLAČNE.

Poleg tega smo ob sofinanciranju Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti izdali dve knjigi. Prva je otroška slikanica Rozagroza in Plavalava, po kateri je nastala tudi gledališka predstava v izvedbi gledališča Frufru. Druga, Naprej v preteklost, ki je izšla v lanskem letu, pa naslavlja odrasle. Obe obravnavata problematiko neenakosti med spoloma. V letošnjem letu pripravljamo novo otroško slikanico, ki bo na voljo v slovenskih knjižnicah.

Rozagroza in Plavalava – predstavitev otroške slikanice

V lastni režiji pa smo izdali tudi ilustrirano pesniško zbirko za zaljubljene odrasle – Než’no poezijo.

Než’na poezija – predstavitev zbirke poezij

Mundilfariju lahko sledite na Facebook profilu ali pa nam pišite na e-pošto info(a)mundilfari.si.

Mediji o naših projektih in ostale povezave:

Mestna občina Ljubljana
RTV
Radio Kaos
Mladina
Časoris
Posavski Obzornik
Gledališče FruFru
Revija Jana

Mundilfari Logo